Cafévärd,

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som cafévärd hos oss på Leksand Sommarland. Vi ser gärna att du är en person som skapar positiv energi och sprider den vidare till såväl medarbetare som gäster. Det finnas ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.

Som cafébiträde ingår arbetsuppgifter som tillreda och förbereda våra olika menyer samt kassahantering och fylla på varor.
Du är en flexibel person som kan utföra många arbetsuppgifter samtidigt. Du är driven och engagerad och har lätt för att samarbeta. Du är lyhörd gentemot medarbetare och gäster samt noggrann och ansvarsfull i ditt jobb. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo.
Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.

Vi vill även att du:
Är serviceinriktad
Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
Trivs i en miljö med högt tempo och många möten
Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
Har ett intresse för att utvecklas

Det är även meriterande om du har:
Tidigare erfarenheter inom serviceyrket
Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska

Minimiålder för tjänsten: 16 år
Arbetstid: Ca. 20–30 h/veckan
Antal lediga befattningar: 8 st
Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: Kan variera mellan kl. 10.00-18.30
Arbetsplats: Leksand Sommarland
Lön: enligt avtal HRF

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vem är du och varför vill du jobba på Leksand Sommarland?