Kioskvärd

Leksand Resort, Leksand

Kioskvärd,

Vi söker dig som vill sommarjobba som kioskvärd hos oss på Leksand Sommarland och Leksand Strand. Som kioskvärd kommer du bemanna flera olika stationer, Radiobilskiosken, Torgkiosken, Vattenlandskiosken, Oasenkiosken samt Golfkiosken på Leksand Strand. Vi ser gärna att du är en person som skapar positiv energi och sprider den vidare till så väl medarbetare som gäster. Det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.

I våra kiosker erbjuder vi våra gäster bland annat glass, godis, sockervadd, slush och kaffe samt annat gott. Som kioskvärd ansvarar du för att betjäna våra gäster genom kassahanering, påfyllning av varor samt plock och disk.

Du är en flexibel person som kan utföra många arbetsuppgifter samtidigt. Du är driven och engagerad och som har lätt för att samarbeta samt noggrann och ansvarsfull i ditt jobb. Det är viktigt att du trivs i en miljö med högt tempo och många möten.
Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.

Vi vill även att du:
Är lyhörd gentemot medarbetare och gäster
Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
Ser säkerhet samt ordning och reda som en självklarhet i arbetet
Har ett intresse för att utvecklas

Det är även meriterande om du har:
Tidigare erfarenheter inom serviceyrket
Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska

Minimiålder för tjänsten: 16 år
Arbetstid: Ca. 20 – 30 h/veckan
Antal lediga befattningar: 22 st
Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 18/6 – 14/8
Arbetsschema: Kan variera mellan kl. 9.30-21.30
Arbetsplats: Leksand Sommarland och Leksand Strand
Lön: enligt avtal HRF

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vem är du och varför vill du jobba på Leksand Sommarland?