Superteamet

Leksand Resort, Leksand

Superteamet (14 år)

Vi söker dig som vill bli en del av vårt Superteam till Leksand Sommarland. Som medarbetare i Superteamet har du en anställningsform som heter behovsanställning. Det innebär att du inte arbetar under någon schemalagd arbetstid utan får möjlighet att hoppa in vid t.ex. soliga dagar, sjukfrånvaro eller vid andra tillfällen när vi är i behov av extra personal.

Är du med i Superteamet är det möjlig att arbeta på näst intill alla stationer inom hela anläggningen. Det är en flexibel tjänst som kräver ett intresse för att lära sig nya arbetsuppgifter på kort tid. En av fördelarna med en behovsanställning är att du har möjlighet att välja om du vill tacka ja eller nej till arbetspass som vi erbjuder.

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, positiv och utåtriktad samt har en förmåga att ta eget initiativ. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo.

Det finns en möjlighet att anpassa tjänsten om du t.ex. redan har ett arbete och bara kan hoppa in ibland. Eller är det möjligtvis ditt första arbete? Då är superteamet rätt station för dig!

Minimiålder för tjänsten: 14 år. Observera att du måste vara minst 14 år under den aktuella anställningsperioden.

Arbetstid: Varierande efter behov
Antal lediga befattningar: 20 st.
Anställningsperiod: Säsongsanställning Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: varierande 09,30-18,30
Arbetsplats: Leksand Sommarland
Lön enligt avtal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Vem är du och varför vill du jobba på Leksand Sommarland