Sjukvårdare/Sjuksköterska

Leksand Resort, Leksand

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom akutsjukvård samt är van vid att arbeta under stundtals högt tempo? Då kan du var den person vi söker!

Arbetsuppgifter:
I rollen som Sjukvårdare på Leksand Sommarland ska du finnas tillgänglig för våra gäster om behov av sjukvård uppstår. I de allra flesta fall är det småskador som skrubbsår och stukningar men det förekommer även allvarligare olyckor och sjukdomsfall. Vi vill därför att du ska ha tidigare erfarenhet vid att hantera akuta situationer och behålla lugnet under stressiga moment. Arbetet är till stor del självständigt men mestadels finns en legitimerad sjuksköterska på plats och kommer bistå vid bedömningar och omhändertaganden.

Vi vill att du:
• Är stresstålig
• Har sjukvårdsutbildning (minst undersköterska) med dokumenterad erfarenhet av akutsjukvård
• Trygg med att göra enklare bedömningar på patienter, både barn som vuxna, för att avgöra om vidare sjukvård rekommendera eller ej
• Kan hantera enklare skador och sjukdomsfall genom att tillgodose att patienten erbjuds avancerad Första Hjälpen i väntan på vidare vård på plats av ansvarig sjuksköterska eller att patienten transporteras till sjukhus.
• Vi ser gärna att du trivs med att arbeta i både grupp och på egen hand. Tjänsten kommer till viss del innebära självständigt arbete. Vi kommer därför lägga stor vikt vid tidigare erfarenhet av att arbeta metodiskt och självständigt.

Det är även meriterande om du:
* Är legitimerad sjuksköterska
• Har tidigare erfarenheter inom serviceyrket
• Har goda språkkunskaper i engelska och norska
• Har B-körkort

Minimumålder: 20 år

Anställningsperiod: 17 juni - 13 augusti

Arbetsplats: Leksand Sommarland

Leksand Resort har ett vårdgivarbolag bakom sig och du som sjukvårdare kommer således att arbeta som Hälso- och Sjukvårdspersonal via en privat aktör, där aktuella försäkringar och delegeringar kommer att tillhandahållas.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Vem är du och varför vill du jobba på Leksand Sommarland?