Lokalvårdare Leksand Sommarland

Leksand Resort, Leksand

Lokalvårdare, Leksand Sommarland

Vill du vara med och göra skillnad både för våra gäster och dina kollegor?
Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Målet är alltid att skapa semesterminnen för livet.

I mötet med gästen spelar du alltid en nyckelroll. Du kommer att arbeta utomhus och i en miljö där barnfamiljer är våra främsta gäster.
Som lokalvårdare på Leksand Sommarland ansvarar du för städning och underhåll av toaletter, omklädningsrum, restauranger samt personalutrymmen. lokalvårdsteamet är otroligt viktigt på Leksand Sommarland, då grunden till vår servicenivå påverkas av hur rent och snyggt vi har det.

Du är engagerad och ansvarsfull i ditt jobb. Du trivs i en miljö med att ta egna initiativ. Arbetet passar dig som är noggrann och flexibel. Tjänsten kommer till viss del innebära självständigt arbete, därav lägger vi stor vikt vid att du har tidigare erfarenhet av att arbeta metodiskt och på egen hand.
Utöver de sedvanliga arbetsuppgifterna ute på stationerna förekommer även andra arbetsuppgifter samt tillfälligt arbete på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!

Det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för såväl våra gäster som medarbetare.
Vi vill att du är:

• Fyllda 18 år.
• Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande dagar.
• Ansvarstagande och håller alltid rent och snyggt runt omkring dig.
• Flexibel, ansvarfull och lösningsorienterad.
• Trygg i att prata svenska och är trygg i att prata engelska med gäster och medarbetare.

Minimiålder för tjänsten: 18 år
Arbetstid: Ca. 25–30 h/veckan
Antal lediga befattningar: 8 st.
Anställningsperiod: Säsongsanställning, Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: Varierande mellan 07,00–19,00
Arbetsplats: Leksand Sommarland
Lön: enligt avtal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Vem är du och varför vill du jobba på Leksand Sommarland