Assisterande Höghöjdsvärd 16 år

Leksand Resort, Leksand

Assisterande Höghöjdsvärd 16år
Vill du vara med och göra skillnad både för våra gäster och dina kollegor?
Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Målet är alltid att skapa semesterminnen för livet.

I mötet med gästen spelar du alltid en nyckelroll. Du kommer att arbeta utomhus och i en miljö där barnfamiljer är våra främsta gäster.
Som assisterande Höghöjdsvärd i Team 7 på Leksand Sommarland arbetar du på fyra attraktioner.

Du kommer ansvara för:
• På och avselning på Höghöjdsbanan
• På och avselning på Ziplinebanan.
• Låghöjdsbanan.
• Klätterväggen.

I tjänsten som Assisterande Höghöjdsvärd, arbetar du i team med ordinarie höghöjdsvärdar och du har en nära kontakt med våra gäster. Det är av stor vikt att du brinner för positiva möten och att det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.

Du kommer ansvara för att samtliga gäster får en grundlig säkerhetsgenomgång samt se till att dessa regler efterföljs av både medarbetare och gäster. I din roll ingår även daglig säkerhetskontroll av både utrustning och dem aktiviteter som ingår i höghöjdsteamet. Därför ser vi gärna att du är en ansvarstagande person och som är trygg i att säga ifrån när säkerheten inte efterleds.
För dig som bli anställd som Assisterande Höghöjdsvärd kommer du genomgå en utbildning för ”Arbete på höga höjder” som vi erbjuder. Utbildningen pågår under 3 dagar på Leksand Sommarland. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete eller ett stort intresse för att utvecklas.

Du är en utåtriktad person som är trygg med att tala inför större grupper. Vi ser gärna att du är en driven och engagerad person som har lätt för att samarbeta. Du är lyhörd gentemot medarbetare och gäster, ordningsam och serviceinriktad samt inser vikten av en säker anläggning. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo. Tjänsten ställer även krav på flexibilitet då du kommer utför många arbetsuppgifter samtidigt.

Minimiålder för tjänsten: 16 år
Arbetstid: Ca. 25–30 h/veckan
Antal lediga befattningar: 8 st
Anställningsperiod: Säsongsanställning, Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: varierar mellan 09,30–18,30
Arbetsplats: Leksand Sommarland
Lön enligt kollektivavtal Visita Nöjesavtal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Vem år du och varför vill du jobba på Leksand Sommarland