Badvärd

Leksand Resort, Leksand

Badvärd
Vill du vara med och göra skillnad både för våra gäster och dina kollegor?
Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Målet är alltid att skapa semesterminnen för livet.

I mötet med gästen spelar du alltid en nyckelroll. Du kommer att arbeta utomhus och i en miljö där barnfamiljer är våra främsta gäster.
Som Badvärd på Leksand Sommarland arbetar du i det välbesökta vattenlandet. Under soliga dagar brukar merparten av våra gäster bada eller vistas i vattenlandet någon gång under deras besök. Dagarna kan bli intensiva, men är du en person som brinner för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster samt inser vikten av en säker vistelse är Team 6 rätt plats för dig.

I tjänsten som Badvärd ingår arbetsuppgifter som:

• Bevakning av olika vattenattraktioner (både poolbevakning samt sjöbevakning förekommer)
• Gästservice
• Assistera anläggningens sjukvårdare vid tillbud samt agera vid vattenrelaterade olyckor

För dig som blir anställd som Badvärd kommer du genomgå en vattenlivräddningsutbildning som vi erbjuder. Utbildningen pågår under 2 dagar på Leksand Sommarland. Utbildningen omfattar bland annat:

• HRL, både med och utan hjärtstartare
• Första hjälpen enligt ABCDE- principen
• Olika livräddningstekniker
• Hantering av räddningsredskap
• Hantering av nack- och ryggskada i vatten
• Samt olycksfall, sjukdomsfall, bedömningar, förebyggande arbete och scenarioträning

Vi ser gärna att du är en ansvarstagande person som är trygg i att säga ifrån när säkerheten inte efterföljs. Du är en utåtriktad person som har en förmåga att ta eget initiativ. Vi ser gärna att du är driven och engagerad och som har lätt för att samarbeta. Du är lyhörd gentemot medarbetare och gäster, ordningsam och serviceinriktad. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet eller ett stort intresse inom livräddning samt har ett intresse för att utvecklas. För att ansöka om tjänsten ställer vi krav på tidigare simkunnighet samt vattenvana.

Minimiålder för tjänsten: 18 år
Arbetstid: Ca. 30 h/veckan
Antal lediga befattningar: 10 st.
Anställningsperiod: Säsongsanställning, Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: Varierar mellan 09.00-18,30
Arbetsplats: Leksand Sommarland
Lön enligt kollektivavtal Visita Nöjesavtal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Vem är du och varför vill du jobba på Leksand Sommarland?