Entrè & Butiksvärd

Leksand Resort, Leksand

Entré & butiksvärd, Team 5
Vill du vara med och göra skillnad både för våra gäster och dina kollegor?
Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Målet är alltid att skapa semesterminnen för livet.

I mötet med gästen spelar du alltid en nyckelroll. Du kommer att arbeta utomhus och i en miljö där barnfamiljer är våra främsta gäster.
Som Entré- och butiksvärd arbetar du främst med att vara det första intrycket för våra gäster vid entrén, samt att agera värd och vara högst behjälplig vid frågor om Leksand Resort, arbete i vår serviceenhet, försäljning i vår butik med mera
Som Entrévärd i Team 5 arbetar du med att bemanna fem olika stationer: Entrén, Serviceenheten, Souvenirbutiken och Chokladhjulet samt att vara vår maskot Billy Bäver

I rollen som Entrévärd har du en nära kontakt med våra gäster. Det är av stor vikt att du brinner för positiva möten och att det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.
Du kommer arbeta i en intensiv miljö vilket ställer krav på effektivitet och flexibilitet samt förmågan att utföra många arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo.
Du kommer hantera gästrelaterade ärenden och svara på frågor gällande anläggningen samt frågor om närområdet. Därför är det viktigt att du håller dig uppdaterad kring den senaste informationen. Du är en person som kan hantera konflikter och klagomål om sådant skulle uppstå. Återkommande arbetsuppgifter är kassahantering, prismärkning och fylla på produkter i butiken. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person som vågar bjuda på sig själv.

Du är en driven och engagerad person som har lätt för att samarbeta. Du är lyhörd gentemot medarbetare och gäster, ordningsam och serviceinriktad samt inser vikten av en säker anläggning.
Minimiålder för tjänsten: 16 år
Arbetstid: Ca. 30 h/veckan
Antal lediga befattningar: 8 st.
Anställningsperiod: Säsongsanställning, Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: varierar mellan 09,30-19.00
Arbetsplats: Leksand Sommarland
Lön enligt kollektivavtal Visita Nöjesavtal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Vem är du och varför vill du jobba på Leksand Sommarland?