Specialpedagog

British Mini Schools AB

Vi söker en Specialpedagog till vår förskoleverksamhet, British Mini Schools i Eskilstuna

Vill du vara med och bidra till vår fortsatta utveckling av våra förskolor British Mini?

Är du specialpedagog och söker en arbetsplats där du tillåts vara med och utveckla verksamheten? Vill du få möjlighet att göra verklig skillnad och nå längre? Tveka då inte utan skicka in din ansökan till oss redan idag!
Förskolan British Mini startade år 2012 och är en del av British Schools AB. Verksamheten kännetecknas av en värderingsstyrd företagskultur. Sedan starten har förskolan vuxit snabbt och är idag Eskilstunas största fristående förskola. Vi har idag tre enheter centralt på Rademachergatan, på Smaragdgången i Stenby och i Borsökna. Tillsammans är vi ca 340 barn och 80 medarbetare. Läs mer om oss på vår hemsida: www.britishmini.se

Vi söker nu en driven specialpedagog som vill vara med och bidra till utvecklingen av våra förskolor. Vi har skapat en organisation med flera utvecklingsgrupper som har ansvar för att planera, genomföra och utveckla arbetet på våra förskolor. Här får du möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet i riktning mot framtidens förskola tillsammans med våra medarbetare och dess ledning. Vi har idag förstelärare, en hälso- och rörelsepedagog och socialpedagog anställd i verksamheten och vill fortsätta utvecklingsresan med en specialpedagog.
Hos oss får du ett roligt och utmanande arbete med barn i förskoleåldern. Förutom det självklara, att genomföra vårt nationella uppdrag, ser vi vikten av ett starkt koncept med fokus på helhet, lärande, kvalitet, utveckling och ett extra fokus på det engelska språket. Vi arbetar med att skapa ett gott lärandeklimat på förskolan där våra motton är: ”Learning is serious fun” och ”Moving is serious fun”!
Vi erbjuder arbetskläder för utomhusbruk, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov.
Arbetsuppgifter:
Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter som specialpedagog på samtliga våra förskolor. Inom ditt ansvarområde kommer du att leda, utveckla och stödja medarbetarna för att uppnå uppsatta mål i enlighet med våra värderingar.
Du kommer att ha ett nära samarbete med vår socialpedagog, biträdande rektorer och rektor.
Kvalifikationer och profil:
Vi vill att du är utbildad specialpedagog och har du ett stort engagemang, starkt driv och hög energi kommer du att passa bra hos oss. Som person behöver du ha en helhetssyn, vara strukturerad, ha god förmåga att samarbeta och skapa förtroendegivande relationer.
Vill du ha mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande rektor, Marie Lindquist 016-542 22 91.
Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen till British Mini!
Vi undanber oss kontakt med säljare av annonser och rekryteringstjänster.