Barnskötare eller specialist barnskötare

British Mini Schools AB

Vi söker drivna och erfarna barnskötare eller specialist barnskötare till British Mini Schools!


På British Mini Schools arbetar vi med att skapa ett gott lärandeklimat genom vårt starka koncept och motto ”Learning is serious fun”.

Förskolan British Mini startade år 2012 och är en del av British Schools AB. Verksamheten kännetecknas av en värderingsstyrd kultur. Sedan starten har förskolan vuxit snabbt och är idag en av Eskilstunas största förskolor. Vi har idag tre enheter i Eskilstuna kommun, placerade centralt, i Stenby och Borsökna. Tillsammans har vi ca 340 barn och 80 medarbetare. Läs mer om oss på vår hemsida: www.britishmini.se
Hos oss får du ett roligt och utmanade arbete med barn i förskoleåldern. Förutom det självklara, att genomföra vårt nationella uppdrag, ser vi vikten av ett starkt koncept med fokus på helhet, lärande, utveckling och ett extra fokus på det engelska språket.

Som barnskötare på British Mini har du möjlighet att utveckla våra förskolor tillsammans med dina kollegor, arbetslagsledare, förstelärare, hälso-och rörelsepedagog samt ledningen. Som barnskötare har du ansvar för att planera, genomföra och utveckla arbetet på våra förskolor.

Vi erbjuder arbetskläder för utomhusbruk, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter
Du arbetar i barngrupp enligt Läroplanen för förskolan samt övriga styrdokument. Du kommer att arbeta för att uppnå mål i enlighet med våra värderingar och verksamhetsmål.

Kvalifikationer
Utbildning krävs som specialistbarnskötare eller barnskötarutbildning samt minst 2-3 år erfarenhet från arbete inom förskolan. Vidare ska du ha goda kunskaper, muntligt och i skrift i det svenska och engelska språket.

Vill du ha mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Meredith Malloy på telefon 016-400 09 77.
Vi undanber oss kontakt med säljare av annonser och rekryteringstjänster.


Varm välkommen till British Mini!