Kioskbiträde Parken Zoo

Parken Zoo, Eskilstuna

Parken Zoo i Eskilstuna är ett av landets mest besökta utflyktsmål med verksamhet som inkluderar djurpark med utbildnings- och forskningsavdelning, nöjespark, bad, program/artister, Parken Zoo Camping & Stugby samt restaurangverksamhet. 
Bolaget är 100 % privatägt.

Till alla våra tjänster söker vi dig som med glädje och entusiasm vill ta hand om semesterglada familjer. Du ska tycka om att ta kontakt och prata med människor, du ska vara social och glad, samt gilla att hela tiden lära dig nya saker.

VI SÖKER KIOSKBITRÄDEN
Du arbetar vid någon av våra kioskenheter, säljer glass, godis, våfflor, korv och ser till att våra gäster får den bästa mat och fikaupplevelsen.
Här måste du vara snabb och kunna göra många saker samtidigt, men service till våra kunder är det allra viktigaste – du ska ha sinne för ordning och tycka om när det är rent och fräscht runt dig.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta om dig själv och varför vi just skall anställa dig!