ICA Åre Spontanansökan

ICA Supermarket Åre, Åre

ICA Åre drivs av engagerade medarbetare med fokus på färskvaror och service. Vår affärsidé är "Butiken för alla mat- och livsnjutare".
Vi är stolta över att ta hand om målmedvetna medarbetare och har skickat många på utbildningar genom åren, många har även gått vidare till att bli egna ICA handlare efter att ha jobbat hos oss.

Vi söker dig som tillsammans med kollegor gillar att skapa en trivsam atmosfär att arbeta i, som är effektiv och ser utmaningar hellre än problem. Du klarar av att växla mellan bra tempo och högt temp. Du är flexibel i arbetstider samt ansvarsfull. Du är social och kan hantera kunder på ett bra sätt.

Som arbetsgivare förväntar vi oss att du kommer till jobbet i tid, engagerar dig i dina arbetsuppgifter, är nyfiken för att lära känna dina kollegor och även kunderna.

Har du några frågor så hör gärna a dig, välkommen med din ansökan!

Jonas Berg

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om dig själv