Medarbetare till Online

ICA Maxi Eskilstuna, Eskilstuna

Vill du också vara delaktig i vårt Online-team? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med pigga och glada potentiella medarbetare, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Omfattningen är deltidstjänster på ca.10-20h/vecka beroende av efterfrågan och säsong.

Som teamspelare på avdelningen Online deltar du i den dagliga driften med en stark motivation av att leverera kvalitet och resultat varje dag. Då våra plocktider är tidigt på morgonen och utkörningarna är främst på eftermiddagar och kvällar så varierar arbetstiden mellan kl.5-20 på vardagar och kl.5-12 under helgen.

Du är serviceinriktad, engagerad, ansvarsfull och noggrann. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare ser vi att du är målinriktad och gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Ansökan består av ditt CV och personliga brev samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjlighet att visa lite mer av vem du är redan vid din ansökan och framförallt får du chansen att vara mer än bara ett CV.

Intervjuer och anställningar sker löpande.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta vem du är och vad du gör idag