Runner

British Schools AB, Eskilstuna

Om British Junior
Vi är en dynamisk skola från förskoleklass till årskurs 9. Vi förnyar och förbättrar ständigt våra pedagogiska metoder och fokus är alltid på den individuella elevens kunskaper och utveckling. British Junior är först och främst en kunskapsskola men våra pedagoger lär också barnen den fulla meningen med empati, social interaktion, förståelse för andra kulturer och disciplin. Vi lär eleverna att respekt, kunskap, förståelse, acceptans och samarbete är vägen till långsiktig framgång. Vår fritidsverksamhet, Afternoon School, är till för elever från förskoleklass upp till årskurs 3. Afternoon School har ett utpräglat pedagogiskt syfte där vi har en röd tråd genom hela dagen med lärande, lek och vila.

Om dig
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleexamen alternativt har du erfarenhet av att ha arbetat med barn. Utbildning inom fritidspedagogik eller lärare med inriktning fritidshem är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med elever i förskoleklass upp till årskurs 9 eller i fritidshem. Dina personliga egenskaper är viktiga då du kommer att vara en betydelsefull del i vårt arbetslag. Som Runner på British Junior arbetar du som vikarie vilket innebär att du arbetar med elever årskurs F till och med 9, du kommer att hålla i förplanerade lektioner och finnas till stöd för skolans lärare. Tjänsten innefattar till stor del arbete som fritidspedagog på Afternoon School. Du deltar i den ordinarie skolverksamheten under skoltid och du utvecklar och tar vår verksamhet framåt enligt LGR22 och våra verksamhetsmål.
Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera på svenska i såväl tal som skrift. Du tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper, samtidigt som du är öppen för nya arbetssätt.

Välkommen med din ansökan!