Reception Bad-Extra jobb helg & kväll

Gustavsvik Resorts AB, Örebro

OM GUSTAVSVIK
Gustavsvik har en av Sveriges största femstjärniga camping- & stugbyanläggningar. Vi har även ett av Sveriges största äventyrsbad Lost City samt gym, motionsbad, restauranger, utomhusbad, relaxavdelning och aktiviteter såsom äventyrsgolf och barnklubb. Vi söker dig som med glädje och engagemang tillsammans med oss vill skapa minnesvärda upplevelser för våra gästers trivsel, hälsa och välmående.

Gustavsvik Resorts står inför en spännande tid med utveckling av vår anläggning. Vi har en lång historia som sträcker sig från 1938 och vi fortsätter hela tiden ta nya steg framåt. Gustavsvik är en stor aktör inom besöksnäringen med starka och engagerade ägare som driver verksamheten framåt.

OM TJÄNSTEN
När du arbetar i receptionen är du ofta den första våra gäster möter vid sitt besök på Gustavsvik. I arbetet ingår kassahantering vid försäljning av entréer, bokningar till Lost City & Relaxen, gruppbokningar till badet, försäljning av gymkort, kontakt med föreningsmedlemmar som tränar hos oss samt mycket mera. Du svarar på frågor både via telefon, mejl och från besökande gäster och bör därför kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska.

KUNSKAPER/PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som har erfarenhet av serviceyrket och drivs av viljan att ge bästa möjliga bemötande till våra gäster. Du skall vara lyhörd för gästens behov och vara en kreativ problemlösare. Det är viktigt att du som person är självgående, flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Du som person ska gilla tempo, vara stresstålig, lösa problem och utmaningar samt att i alla lägen vara mycket serviceinriktad. Arbetet kräver att man kan jobba både självständig samt i grupp.

INFORMATION
Arbetstiden är schemalagd till främst helger och eftermiddag/kväll
Arbetstiderna kan variera beroende på vilken period vi befinner oss i.
Vi förutsätter att du är minst 20 år och att du avslutat din gymnasieutbildning.
Rekrytering sker löpande och start sker snarast möjligt enligt överenskommelse.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Vi är nyfikna på att veta mer om dig. Berätta om dig själv, hur är du som person, arbetserfarenhet, fritid och studier?