Kallskänka

ICA Supermarket Esplanad, STOCKHOLM

Kallskänka

Butiksmedarbetare till ICA Supermarket Esplanad, Östermalm, Stockholm

Vi på ICA Esplanad söker nu dig som brinner för matlagning och försäljning, som alltid vill överträffa kundernas förväntningar och ge en service utöver det vanliga! Vi är ett härligt team som just nu söker en medarbetare till vårt kök.

Om oss

ICA Esplanad är en av Stockholms främsta livsmedelsbutiker med ca 65 anställda. Vi är en färskvarubutik med en stor delikatessdisk som bidrar till en härlig känsla av saluhall mitt på Östermalm. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett och kvalitativt sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Hos oss får du arbeta i en innerstadsbutik med högt säljtryck och en härlig puls!

Om tjänsten

Tjänsten består i att arbeta som kallskänka i vårt stora och moderna kök där du tillagar och förbereder vårt sortiment av delikatesser, sallader samt vår catering. Vi prioriterar alltid kunden och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer)försäljning. Vidare är det viktigt för oss på ICA Esplanad att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden samt att ständigt medverka i butikens förbättringsområden och utveckling.

Som person

Vi ser att du som person är ödmjuk, driven och inspirerande. Du tycker om nära kundkontakt och samarbete med dina medarbetare och du har en mycket god känsla för service, eftersom våra kunder alltid kommer i första hand. Andra egenskaper som vi värdesätter är; kommunikativ och ordningsam samt en positiv inställning.

Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet, kunskap och utbildning som kock/kallskänka.
Utbildning i matsäkerhet, egenkontroll och köksekonomi.
Minst 18 år gammal.
Goda kunskaper i svenska språket.
Meriterande om du har arbetat i livsmedelsbutik.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senast den 24/7-22. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi gör löpande urval. Vid frågor kontakta: Karin Lundfeldt på tel: 08- 545 838 31, esplanadia@esplanadia.se

Anställningsform
Tillsvidare, ca 34 timmar/ veckan.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
HR-ansvarig: Karin Lundfeldt

Sista dag för ansökan
2022-07-24

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad har du för sysselsättning idag?