Avdelningschef Online

ICA Maxi Eskilstuna, Eskilstuna

Vill du vara med i ett vinnande lag?
Vi söker nu avdelningschef och stf avdelningschef till vår Online avdelning. Vi fortsätter att stärka upp för framtiden och bygga vidare på Eskilstunas största onlinehandel inom livsmedel. Är du drivande gällande försäljning, gillar kundservice och har förmåga att både inspirera och utveckla dina medarbetare så kanske detta är ett jobb för dig! Omfattningen är heltid med tillträde i september.

Tjänsten som avdelningschef är operativ och innebär att du ska vara närvarande i driften samtidigt som du ansvarar för planering av verksamheten, administration, analys, kvalitet och bemanningsplanering. Du har personalansvar för ca.25 personer.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som ledare, antingen inom butik eller inom andra branscher såsom produktion och tillverkning. Du är positiv, serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann och du har en god förmåga att inspirera och driva ditt team mot uppsatta mål. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat.

Ansökan består av ditt CV och personliga brev samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjlighet att visa lite mer av vem du är redan vid din ansökan och framförallt får du chansen att vara mer än bara ett CV.

Intervjuer och anställningar sker löpande.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta vem du är och vad du gör idag