Medarbetare Frukt&Grönt

ICA Supermarket Vallhalla, Frösön

Vi på ICA Vallhalla brinner för det lokala och för den jämtländska matproduktionen, det närodlade står i fokus och vi vill kunna inspirera och skapa mervärde för våra kunder genom att vägleda dem längs den underbara resan som bara mat kan erbjuda.

Nu söker vi en butiksmedarbetare till ICA Vallhallas Frukt&Grönt-avdelning som vill arbeta med kundkontakt och att skapa matupplevelser!

Som medarbetare på avdelningen Frukt&Grönt arbetar du brett med allt vad avdelningen har att erbjuda våra kunder. Du skapar positiva matupplevelser och presenterar avdelningen på ett inbjudande och inspirerande sätt. Du jobbar aktivt med dagligt underhåll av artikelvård, sortiment och priser.

Vi söker dig som
• Gillar att ha kundkontakt och ge bra service
• Har mat och livsmedelshantering nära hjärtat
• Gärna har någon typ av erfarenhet från kök, matlagning eller måltidslösningar.

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad och gillar att prata med alla sorters människor! Du är ansvarstagande och har en positiv inställning. Det innebär bland annat att du är lösningsorienterad och självständig, men även att du har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsförslag.

Att du är kommunikativ och tydlig är grundläggande i rollen samtidigt som du behöver vara en ödmjuk lagspelare utan prestige. Du har lätt för att växla mellan helhetsperspektiv och detaljer och du brinner för att presentera avdelningen på ett inbjudande och inspirerande sätt.

Tjänstens omfattning: Heltid, provanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Varierande schema mellan 06.00-19.30. Visst helgjobb förekommer.
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande rekrytering.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om vem du är och vad du gör idag. Tex jobb, studier, fritid.