Specialpedagog/speciallärare

British Schools AB, ESKILSTUNA

Som medarbetare på British Junior får du möjlighet att vara en del av ett starkt värderingsstyrt team som arbetar mot högt ställda mål. Du är en viktig medspelare i ett lagarbete där vi alltid strävar efter att förbättra oss och utveckla vår verksamhet. Du agerar som en kulturbärare och en god representant för våra värderingar och är alltid ett gott föredöme för våra elever.

Vi söker nu en specialpedagog/speciallärare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad specialpedagog/speciallärare. Som person är du flexibel och strävar efter ett gott samarbete med dina kollegor och externa aktörer för elevernas bästa. Du har en förståelse för olika professioners uppdrag och ser möjligheterna till ett ömsesidigt utbyte i strävan att eleverna ska må bra och ges möjlighet att utvecklas mot utbildningens mål.
Som specialpedagog/speciallärare på British Junior ingår du i ett team som målmedvetet arbetar för att höja skolans måluppfyllelse med stort fokus på elevens egen utveckling. I ditt arbete har du nära samarbete med lärare och med elevhälsoteamet. I arbetsuppgifterna ingår hälsofrämjande, förebyggande och åtgärdande elevhälsoarbete.

Urval och intervjuer görs löpande under ansökningstiden och därför ser vi fram emot din ansökan idag.
För all anställning krävs utdrag ur belastningsregistret så beställ ditt redan idag!

Välkommen till British Junior!