Kassaledare Heltid

ICA Kvantum Huskvarna , Huskvarna

Vi söker dig som vill jobba i vår kassaledare i kassalinje på ICA Kvantum Huskvarna. Vi söker dig som är glad, positiv och gillar att jobba i mötet med människor. Hos oss får du ett härligt och utvecklande jobb med trevliga kollegor!

Vårt största fokus är våra kunder och att de ska känna att de får service av absoluta världsklass när de handlar hos oss. Vi har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor och värnar om vår miljö.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att leda/fördela arbetsuppgifterna i kassateamet. Samt även utföra kassauppgifter som självscanning, förbutik och arbete i kassan.

Öppettiderna i butiken är måndag- söndag 07:00-22:00. Arbetet infaller under vardagar och helger samt innefattar både morgonarbete, dag- och kvällsarbete. Du kommer vara schemalagd var fjärde helg.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv för hjälpa till där det behövs som mest för stunden. Vi ser att du är glad och social samt tycker om att göra det bästa för kunden.

OM REKRYTERINGEN
Vid din ansökan kommer du att få besvara 2 videofrågor och ett flertal urvalsfrågor. Vi önskar att du bifogar ditt cv och 2 stycken referenser. Dina referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega eller mentor. Vi tar endast emot ansökningar via vår plattform Yobber. Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan,

Mvh Simon
Butikschef på ICA Kvantum Huskvarna


Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)