Köttansvarig

ICA Maxi Universitetet, Örebro

Nu söker vi vår nästa köttansvariga på Örebros Matmecka.

Vi söker dig som är driven, Inspirerande och Glad och som har ett brinnande intresse för både mat och kundservice.

Som köttansvarig kommer du ha det övergripande ansvaret för varuplock, sortiment, inköp, rutiner, kampanjer samt naturligtvis styckning av manuellt kött, allt i samarbete och i samråd med din försäljningschef.

Vi ser att du har några års erfarenhet av arbete i butik och/eller har en bakgrund från restaurangkök. Du behöver vara genuint intresserad av mat och allt som hör måltiden till. Du tar egna initiativ, drivs av utmaningar och högt tempo och tycker att ha roligt på jobbet är självklart.

Tjänsten kräver grundläggande datorvana och du behöver behärska svenska i tal och skrift. Butikens öppettider är 6.00-23.45 alla dagar hela året vilket innebär att arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.


Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta kort om dig själv. Vad gör du idag, på fritiden och hur ser din framtid ut?