Mejeriansvarig

ICA Maxi Katrineholm, Katrineholm

Vi på Maxi ICA Stormarknad Katrineholm söker nu en ny stjärna till vårt Mejeri.

Som Mejeriansvarig har du det övergripande ansvaret för hela avdelningen. Du ansvarar för varuplock, sortiment, inköp, rutiner, kampanjer, uppföljning av nyckeltal samt att stötta och coacha dina medarbetare.

Mejeriavdelningen är en av våra viktigaste avdelningar som har en försäljningsandel på 12 % av butikens totala försäljning.

Vi söker dig som är en naturlig ledare med flerårig butikserfarenhet. Du har tidigare arbetat som avdelningsansvarig inom handel. Du tycker att ordning och reda är en självklarhet och gillar utmaningar och att ständigt förbättra och utveckla.
Du trivs i butiksmiljön och älskar mötet med kunden, och vill alltid göra det lilla extra för att såväl kund som dina kollegor ska vara nöjda och trivas hos oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med varierande arbetstider enligt schema, där både kväll och helgarbete ingår.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Adeteg på 0150-48 78 43.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har löpt ut.

Ansökan gör du via länken senast den 31/5.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt gäng!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta kort om dig själv, intressen och annat av intresse