Medarbetare Kassa/Färskvaror 25 timmar/vecka

ICA Supermarket Storgatan , Linköping

OM OSS
Vi på ICA Supermarket Storgatan söker nu en ny kollega till vårt gäng!
Hos oss på ICA Supermarket Storgatan ska kunden få ett kundbemötande i världsklass.
En butik full av matglädje och inspiration utöver det vanliga med fokus på måltidslösningar i Linköpings mest moderna butik.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta i vår kassalinje innebär att du är framåt i kundmötet och vågar ta första kontakten. I vårt Kök & beredning av smörgåstårtor, wraps och liknande behöver du kunna prioritera, ligga steget före och inte minst ha ett brinnande matintresse!
Vanliga arbetsuppgifter är att du arbetar i kassan, arbetar i delikatessen i butiken eller hjälper våra kunder att hitta det de letar efter.
Dagarna kan variera väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta hos oss på ICA Storgatan!

Öppettiderna i butiken är mån-sön 07:00-22:00. Arbetet kan infalla under vardagar och helger samt innefatta morgonarbete, dag- och kvällsarbete. Tjänsten är på 20 timmar/vecka men möjlighet till utökad tid.

KVALIFIKATIONER
Tidigare erfarenheter av arbete i kassa & arbete med färskvaror såsom Deli & Chark.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till.
Du bör vara över 18 år för att arbeta hos oss.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara tre videofrågor samt bifoga ditt cv och 1–2 st. referenser. Referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega, lärare eller mentor. Intervjuer sker löpande, vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

TILLTÄDE
Omgående

Vi ser fram emot din ansökan!
Vi ber er inte komma in till butik med CV då vi endast sköter rekrytering via Yobber

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vem är du? (t.ex. jobb, fritid och studier)