Färskvaruchef Chark

ICA Supermarket Skärblacka, Skärblacka

OM OSS
Vi på ICA Supermarket Skärblacka söker nu en ny kollega till vårt charkgäng!
Hos oss på ICA Supermarket Skärblacka ska kunden få ett kundbemötande i världsklass.
En butik full av matglädje och inspiration utöver det vanliga med fokus på måltidslösningar.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med färskvaror och som nu vill ta nästa steg och var med och leda och utveckla butikens färskvaruteam. Meriterande är om du tidigare har arbetat som ledare och om du innan har erfarenhet av att arbeta på ICA-butik.

Öppettiderna i butiken är mån-sön 08:00-22:00. Arbetet kan infalla under vardagar och helger samt innefatta morgonarbete, dag- och kvällsarbete

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till.


OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor samt bifoga ditt cv och 1–2 st. referenser. Referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega, lärare eller mentor. Intervjuer sker löpande, vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

TILLTÄDE
Omgående

Vi ser fram emot din ansökan!
Vi ber er inte komma in till butik med CV då vi endast sköter rekrytering via Yobber

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)