Avdelningsansvarig Fisk

ICA Supermarket Esplanad, STOCKHOLM

Avdelningsansvarig till ICA Supermarket Esplanad, Stockholm

Vi på ICA Esplanad söker nu dig som brinner för matlagning och försäljning, som alltid vill överträffa kundernas förväntningar och ge en service utöver det vanliga! Vi är ett härligt team som just nu söker en avdelningsansvarig till vår fiskdisk.

Om oss
ICA Esplanad är en av Stockholms främsta livsmedelsbutiker med ca 65 anställda. Vi är en färskvarubutik med en stor delikatessdisk som bidrar till en härlig känsla av saluhall mitt på Östermalm. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett och kvalitativt sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Hos oss får du arbeta i en innerstadsbutik med högt säljtryck och en härlig puls!

Om tjänsten:
Du har ett stort kunnande kring färskvaror och har ett utpräglat matintresse med förmåga att förmedla detta till såväl kund som dina medarbetare. Som ansvarig på vår fiskavdelning har du det yttersta beställningsansvaret. Du ser till att uppnå avdelningens nyckeltal genom proaktiv sälj och säljande exponeringar med fokus på måltid och inspiration. Du arbetar nära våra andra avdelningsansvariga på Färskvaror och tillsammans säkerställer ni att den dagliga driften i avdelningen håller en hög nivå och utvecklas framåt.

Du säkerställer att avdelningen går med lönsamhet med fokus på försäljning, marginal och svinn. Utöver det ansvarar du för att avdelningen ser inbjudande ut för kunderna och skapar (mer)försäljning. Du planerar, genomför och engagerar medarbetarna för olika säljkampanjer och måltidsexponeringar med mera.

Som person:
Du föregår med gott exempel och har hög social kompetens med positiv inställning som smittar av sig till både medarbetare och kunder. Vi ser att du är resultatorienterad och har en stark drivkraft som skapar en effektiv butiksdrift. Genom din kreativitet skapar och utvecklar du nya lösningar för måltiden och kommer med idéer som driver butiken framåt. Du är noggrann och medveten om vikten av bra rutiner för att åstadkomma en god egenkontroll av mathantering. Det är enkelt att samarbeta med dig där du är van med att snabbt kunna flytta fokus mellan olika arbetsuppgifter och uppskattar utmaningen att aldrig riktigt veta hur dagen kommer att bli.

Kvalifikationer:
*Erfarenhet och god kunskap inom färskvaror och kundservice
*Kunskap i grundläggande butiksekonomi
*God vana av säljande exponeringar, service & sälj samt i coachning utav medarbetare
*Det är meriterande om du har erfarenhet av butiksledarutbildningar samt ordersystem som AoB

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med härliga kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senast 2022-05- 29. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi gör löpande urval. Vid frågor kontakta Karin Lundfeldt på tel: 08- 545 838 31, esplanadia@esplanadia.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid, med provanställning på 6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse
Kontaktperson: Karin Lundfeldt
Sista dag för ansökan
2022-05-29

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, vad har du för sysselsättning idag?