Delikatessbiträde ca: 15 timmar/vecka till hösten

ICA Supermarket Alvikstorg, Bromma

Älskar du mat och kundmöten så är du den vi söker!

Till vår manuella delidisk söker vi nu en person som brinner för kundmöten och god mat. Tjänsten är deltid på ca 15 timmar/vecka med varierande arbetstider dag- och kvällspass samt helger. Vi ser gärna att du har jobbat med liknande uppgifter tidigare. I delidisken på Ica Alviks Torg är jobbet varierande. Vi expedierar kunder med kött, fisk, kallskuret och lagad mat från vårat kök, tillverkar smörgåsar, wraps, sallader och röror. Vi bakar bake-off bröd, grillar kyckling och ser till att vår populära salladsbar är väl påfylld och ser tilltalande ut. Vi har ett stort fokus på kundbemötande i hela butiken då det är en stor del av upplevelsen av att handla hos oss.

Skicka in en kort presentation på 2-3 min om dig själv och varför just du vill börja jobba hos oss. Extra kul vore om du kan berätta om ett tillfälle där du fick ett riktigt bra bemötande av någon (behöver ej vara i butik)
Tjänsten träder i mitten av augusti . Vi ser fram emot eran ansökan

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Skicka in en kort presentation på 2-3 min om dig själv och varför just du vill börja jobba hos oss. Extra kul vore om du kan berätta om ett tillfälle där du fick ett riktigt bra bemötande av någon (behöver ej vara i butik).