Vi söker en Städerska till Arkipelagen

Arkipelagen AB, Askim

Vi söker nu en Lokalvårdare till Arkipelagens FöretagsCenter.

Arkipelagen FöretagsCenter ligger i Sisjön, Hildedal och på Järntorget.

I Sisjön, där denna tjänsten skall tillsättas har vi ca 320 företag som hyresgäster,
vi är 17 medarbetare som tar hand om dem.

Vi ser att du som söker är en serviceorienterad person.
Med anledning av att du kommer att ha mycket kontakt med våra hyresgäster är det nödvändigt att du talar svenska flytande.
Arbetet innebär framförallt städning av kontorsrum och allmänna ytor. Du kommer att hjälpa till med städningen på alla tre anläggningarna.

Tjänsten är på heltid, vardagar dagtid.

Arkipelagen genomsyras av en anda att alla som ”bor” hos oss skall må bra, ha trevligt och fungera i ett socialt sammanhang och därigenom kunna prestera det mesta i sitt arbete. Detta har du en stor del i att medverka till.

Vi vill gärna att du
- har en stor portion ”servicetänk”, flexibilitet och sunt förnuft.
- är en person som är affärsmässig och ser till dina kunders bästa.
- har erfarenhet av liknande arbete.
- har körkort.

Vi kan erbjuda ett mycket trevligt arbete på ett företagscenter där alla trivs. Vi i personalen får ta del av utvecklingsinsatser och roliga aktiviteter.
Känner du att du har det där lilla extra drivet som krävs för att vi alla skall må bra och fungera i vår arbetsvardag, är du mer än välkommen att söka.

I denna rekrytering samarbetar vi med Addsell Rekrytering. Har du frågor eller funderingar skall du inte tveka att ringa Martin Nyberg 0705-10 90 01.

Välkommen att söka !

Arkipelagen är ett företagscenter med tre anläggningar, Sisjön, Järntorget och Hildedal. Vi startade 2003 och har idag 400 kontorsrum med en beläggning på 97%.
Vi är 17 medarbetare som alla fungerar utomordentligt bra för att våra hyresgäster skall må bra och ha trevligt på sin arbetsplats.
Arkipelagen.com