Vi söker nya medarbetare till

ICA Supermarket Rödeby Allivs, Rödeby

OM OSS
Vi på ICA Supermarket Rödeby Allivs är alltid intresserade av att komma i kontakt med trevliga och framåt personer. Kanske är just du vår nya kollega? Just nu söker vi nya medarbetare. Skicka in din ansökan här.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten är deltid. Arbetsuppgifterna dom flesta förekommande arbetsuppigifter som förekommer i en butik, så som varuplock, arbete i kassan, pakethantering, m.m. samt hjälpa våra kunder hitta vad de letar efter i butiken.
Arbetet infalla på vardagar, helger och kvällar. Då våra öppettiderna i butiken är: mån-sön 07:00-21:00.DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du gilla högt tempo och tyckte om varierande arbetsuppgifter. Arbeta både själv & i grupp.
Du bör inte vara rädd för att ta endel egna initiativ. För att arbeta hos måste du vara minst 18år.

MERITERANDE
- Körkort om du bor förlångt från butiken
- Kassavana/Butikserfarenhet


OM REKRYTERINGEN
Du kommer få besvara två videofrågor, urvalsfrågor samt skicka in ditt CV & personilgtbrev. Vi emot ansökningar helst via Yobber.
men du kan även skicka ett mail till: mats.e.carlsson@supermarket.ica.se Som innehåller CV, Personligtbrev & en bild på dig.

Vi ser fram emot din ansökan!!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)