Säljare till Uterum & Fönster

Uterum & Fönster, Askim

Säljare
Som säljare på Uterum & Fönster AB kommer du att vara det främsta ansiktet ut mot våra kunder. I rollen kommer du att arbeta mycket med våra befintliga kunder men också ha en stark roll i att utveckla relationer med nya kunder.
Primärt kommer ditt arbetsområde vara StorGöteborg.
Våra kunder är till stor del konsument men också samarbetspartner inom bygg-, och anläggningsföretag.

Huvudsakliga ansvarsområden
Du kommer att på distriktet ta hand om och utveckla relationer med både befintliga och nya kunder.
I din vardag ute på fältet ingår bl.a. att söka upp och hitta kunder som vill utveckla sitt boende, hjälpa till med att ta reda på vad och hur kunden vill göra med sitt hus. Du kommer att vara behjälplig i att få till ritningar och planering för byggnationen/renoveringen samt skriva offerter på projekten.

Profil
Du har ett starkt affärsintresse och en utåtriktad läggning med förmåga att skapa relationer och sätta kunden i fokus. Eftersom arbetet är självständigt är det viktigt att du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att själv se lösningar och utvecklingsmöjligheter. Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.

Vi prioriterar följande erfarenheter och egenskaper:
• Förmåga att finna nya affärer/kunder.
• Erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen.
• Relationsbyggare.
• Tekniskt intresse och förståelse.
• Erfarenhet av förhandling och ekonomisk argumentation samt av att sluta avtal.
• Dokumenterat goda försäljningsresultat genom affärsutveckling och uppföljning.
• God PC-vana.

Vi sätter personlighet och säljdriv som primär egenskap vilket innebär att om du har lokal kännedom om marknaden som exempelvis arbetsledare eller platschef inom bygg, så är det meriterande.

Vi erbjuder ett utvecklande, intressant arbete i en dynamisk och entreprenöriell miljö med starka varumärken.
Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft inom givna ramar.

Vi intervjuar löpande, vilket innebär att vi ser helst att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänta inte på sista ansökningsdag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Addsell Rekrytering. För mer information, vänligen ring eller maila Martin Nyberg, 0705-10 90 01, martin.nyberg@addsell.se.

Välkommen med din ansökan!