Kvällsjour (30 tim/v)

ICA Supermarket Hägerstensåsen, Hägersten

Är du intresserad av att bli en av oss på ICA Supermarket Hägerstensåsen?

Vi vill just nu komma i kontakt med dig som är ambitiös och vill jobba med försäljning av mat. Det vi söker är en person som brinner för service, har ett leende på läpparna och klarar av ett högt tempo. Arbetsuppgifterna varier och du ska känna att du klarar av allt från arbete i kassan till plock utav varor. Du ska kunna samarbeta med andra människor då vi arbetar som ett lag och kunna kommunicera i tal och skrift utan några svårigheter.

Just nu söker vi följande tjänst:

Kvällsjour
Som kvällsjour på ICA Supermarket Hägerstensåsen ansvarar du för stängning av butiken. Du börjar oftast runt 15-tiden och slutar vid 23. Under kvällen fördelar du raster för dina kollegor, tar emot leveranser och ser till att alla kvällssysslor blir gjorda.

Krav:
- Tidigare erfarenhet utav butiksarbete
- Tidigare erfarenhet av liknande tjänst i livsmedelsbutik

För att söka tjänsten måste du ha fyllt 18 år.

Ansökan består av ditt CV samt ett antal frågor från oss som du svarar på med hjälp av din webb-kamera på datorn eller din mobila enhet. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än ett CV.

Anställningsintervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts när vi hittat rätt kandidater!

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta oss via informationen till höger.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om vem du är