Zetterbergsgymnasiets praktik årskurs 3 video!

Yobber AB, Eskilstuna

PRAKTISERA PÅ ESKILSTUNAS ROLIGASTE FÖRETAG!

VI ÄR YOBBER
Vi är ett bolag som har utvecklat ett digitalt rekryteringsverktyg som vi är ruskigt stolta över! Vårt rekryteringsverktyg hjälper kandidater att visa vilka de är via video istället för i ett tråkigt personligt brev som ofta är fullt med floskler och halvsanningar. Vi säljer alltså vårt rekryteringsverktyg Yobber till företag och arbetsgivare som använder det i sina rekryteringsprocesser.

Nu har du som student i årskurs tre på Zetterbergsgymnasiet möjlighet att ansöka om en praktikplats hos oss på Yobber!


DIN PRAKTIKPERIOD
Du kommer ha praktik två dagar i veckan med start till hösten 2022 (som det ser ut nu varje torsdag och fredag), samt sex stycken heltidsveckor fördelat under läsåret. Vanligtvis vecka 34, 35, 4, 5, 17 och 18.

DITT ARBETE UNDER PRAKTIKEN
Du kommer att få lära dig hur det fungerar att arbeta i ett start-up bolag som rör sig väldigt fort. Det innebär att du kommer att:

- Ta kontakt med prospekts via telefon för att boka digitala möten
- Genomföra dessa möten
- Ta hand om hela säljprocessen
- Vara med i det dagliga arbetet rörande support, customer success, försäljning och rekrytering

Oavsett roll eller titel i vårt bolag arbetar alla med försäljning. Därför är det väldigt viktigt att du har ett genuint intresse för försäljning och säljprocessen och inte räds att jobba hårt tillsammans med oss.


WHAT'S IN IT FOR YOU?
Du kommer arbeta med ett härligt och prestigelöst gäng som lägger ned sitt hjärta och själ i det här bolaget. Vi hoppas du vill göra oss sällskap under din praktikperiod där vi får en chans att lära dig allt vi kan!

What's in it for you?
- Löpande utbildningar inom försäljning, rekrytering/HR och customer success
- Vi förändrar en hel bransch tillsammans
- Och sist men inte minst… du får hänga med ett super härligt gäng!


OM AUDITION
Du kommer att få svara på 3 videofrågor med hjälp av din mobil eller dator. Har du supportfrågor vänder du dig till support@yobber.se


Vi ser fram emot din ansökan!


Team Yobber

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vem är du och vad gör du idag? (t.ex. studier och fritid)