Spontanansökan

ICA Supermarket Vallhalla, Frösön

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Vanliga arbetsuppgifter är att du arbetar i kassan, plockar varor ute i butiken, arbetar med paketutlämning/spel eller hjälper till att serva våra kunder. Dagarna kan variera väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta på ICA Vallhalla.

Arbetstiderna i butiken varierar mellan mån-sön 06:00-22:15. Arbetet kan infalla under vardagar och helger samt innefatta morgonarbete, dag- och kvällsarbete.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter. För att arbeta hos oss ska du vara minst 16 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara tre videofrågor och ett par ja/nej-frågor samt bifoga ditt cv och 1–2 st. referenser. Referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega, lärare eller mentor. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om vem du är och vad du gör idag. Tex jobb, studier, fritid.