Deltidstjänst (Mycket OB)

ICA Supermarket Trollbäcken , Stockholm

Vi söker nu personen som kan axla rollen som jouransvarig samt arbete dagtid.

Som medarbetare är du en viktig del i butikens team, vi söker dig som har ett härligt driv, är utåtriktad och har en hög arbetsmoral. Du är duktig på att hantera människor och du är en stabil ledare. Du är ordningsam och har en hög samarbetsförmåga.
Hos ICA Supermarket trollbäcken kommer du att få arbeta på alla avdelningar med varuplock, frontning och kundservice. Kassaarbete är givet och du kommer även ansvara för att stänga butiken några gånger i veckan. Det innebär att du ansvarar för butiken under kvällen och på så sätt har ett större ansvar över helheten och butikens drift.

För att in ansökan ska få mer liv ber vi dig svara på en kort videointervju på två frågor samt skicka med CV och personligt brev.

Kvalificerande:
*Kassavana
*Butikserfarenhet
*Grundkunskap i butiksekonomi
*Du kommer från en tjänst inom resturang/övrigt matrelaterat


Om oss:

ICA Supermarket Trollbäcken har precis renoverat hela butiken invändigt där vi skapat en ny modern känsla med fokus på hög kundservice och ett mer färskvaruinriktat erbjudande.Vi är ett ungt och drivet arbetslag som gillar högt tempo och god stämning.
Besök gärna vår instagram & facebook för att bilda dig en uppfattning.


Tjänsten tillsätts asap så tveka inte på att skicka in en ansökan redan idag!

Mvh Rasmus med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (T.ex. jobb, fritid, studier)