Spontanansökan 2022 - Butiksmedarbetare

ICA Kvantum Åkrahallen, Sala

Skulle du vilja jobba hos oss?

Just nu har vi inga lediga tjänster men vi tar gärna emot din spontanansökan ifall behov skulle uppstå. Åkrahallen är Salas största livsmedelsbutik med över 120 anställda, allt ifrån kassörer till kockar. Vi brinner för matglädje, kundservice och gemenskap. Tillsammans jobbar vi med varierande arbetsuppgifter, i ett högt tempo, med stort engagemang och alltid med kunden i fokus.

Egenskaper vi värdesätter är en god känsla för service och kundbemötande, samarbetsförmåga, självständig, ordningsam och gott humör.
Butikserfarenhet och grundkunskap i butiksekonomi är meriterande.

Skriv gärna vilken/vilka av följande avdelningar du är intresserad av:
* Kassa
* Förbutik
* Kolonial(varuplock)
* Online
* Mejeri
* Delikatess
* Ost och chark(varuplock)
* Kallskänk
* Frukt & grönt
* Bröd & konditori

För att ge din spontanansökan mer liv vill vi att du svarar på två frågor i en kort videointervju och skickar med CV. Skriv eller berätta gärna från när du finns tillgänglig för arbete.

Tack för din ansökan och lycka till!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad du gör idag och varför du vill jobba just hos oss? (jobb, studier, fritid, hobby, matintresse m.m.)