Teknisk ProduktUtveckling/Kundanpassning

TeleRadio AB, Askim

Tele Radio AB är ett expansivt och teknikorienterat företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför radiostyrning för industriellt bruk. Vi säljer produkter, idéer, kunnande och funktionslösningar på både nationell och internationell nivå.
Vårt huvudkontor finns i Askim, Göteborg och vi har över tjugo dotterbolag belägna i Europa, USA, och Asien. Utveckling och produktion sker av oss både i och utanför Sverige. Mer information om oss och våra produkter finns på www.tele-radio.com.

Arbetsbeskrivning
Vi behöver förstärkning i vårt team för teknisk Utveckling / Kundanpassning på vårt huvudkontor i Göteborg. Rollen innebär ett brett tekniskt arbete inom fjärrstyrning. Du kommer att utveckla, anpassa och bygga produktlösningar, löda, programmera och bistå dotterbolag med tekniska frågor samt utbilda dotterbolag i våra produkter och verktyg, vilket kommer innebära en del resor i tjänsten.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi att du behöver följande kvalifikationer och kompetenser.
• Tekniskt intresse
• Kunskap inom elektronik
• Teknisk utbildning eller liknande erfarenhet
• Programmering python/rust/C
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort B

Meriterande
• Erfarenhet från liknande roll
• Lödning
• Flera språkkunskaper

Som person tror vi att du brinner för teknik och problemlösning. Du är serviceinriktad, tillmötesgående i bemötande och har intresse och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du är relationskapande och kommunikativ och du har lätt för att lära och att lära ut till andra.

Tele Radio erbjuder
ett utmanande arbete i ett lönsamt, dynamiskt och växande företag. Du kommer att arbeta i en trivsam miljö och ha möjlighet till utveckling. Personalförmåner finns som tex. frukost varje dag, flextid och friskvårdsbidrag.

Känner du att du har det där lilla extra drivet som krävs för att vi alla skall må bra och fungera i vår arbetsvardag, är du mer än välkommen att söka denna tjänst.

Vi intervjuar löpande och skall anställa flera under året, så skicka in din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar vi med Addsell Rekrytering. Har du frågor eller funderingar skall du inte tveka att ringa Martin Nyberg 0705-10 90 01.

Varmt välkommen med din ansökan!