Vill du bli vår nästa assistent?

Preventia Assistans AB 124, Uppsala

Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent, hos en rullstolsburen kvinna i 45-årsåldern. Hennes intressen är djur och natur. Hon ser gärna på ridsport och naturprogram eller tar en promenad i parkerna. Hon tycker om folkmusik och att laga mat, gärna vegetariskt.

Du ska arbeta som timvikarie och kan hoppa in vid sjukdom, ledigheter mm. Ibland med kort varsel.
Assistansen är förlagd dygnet runt. Arbetspassen innefattar dag, kväll och natt, samt helger. För rätt person finns möjlighet till fast rad längre fram.

Du som person är ansvarstagande, har sunda värderingar och är en aktiv person som även har fantasi och vill göra olika aktiviteter tillsammans med brukaren. Du är lyhörd, men behöver även ha "skinn på näsan" och kunna sätta tydliga gränser.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du är kvinna, och har tidigare erfarenhet inom yrket. Gärna att du har erfarenhet av neurologiska sjukdomar och av olika hjälpmedel i hemmet. Vi hoppas på ett längre samarbete och att du är en person som har hög arbetsmoral och är ansvarsfull.

Du ska kunna behärska svenska i tal och skrift.

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vi kräver utdrag ur Polisens belastningsregister.

Vi håller intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (T.ex. jobb, fritid och studier)