Trivselvärd Leksand Sommarland

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som trivselvärd hos oss på Leksand Sommarland. Som person är du engagerad och ansvarsfull i ditt jobb samt brinner för dina arbetsuppgifter.

Som trivselvärd kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst ligga på att parken ska se representativ ut samt åtgärda sådant som behövs för att skapa en trivsam miljö för våra gäster. Du kommer även ansvara för att bl.a. hantera gästrelaterade ärenden och svara på frågor från både gäster som medarbetare. Därför är det viktigt att du håller dig uppdaterad kring den senaste informationen. Tjänsten kommer till viss del innebära självständigt arbete.

I det dagliga arbetet kommer du bl.a ansvara för
• skräpplockning,
• vattna blommor,
• torka rent samt ställa i ordning bord och stolar,
• vara våra vaktmästare behjälpliga,
• ta dagliga trivselrundor i parken för att svara på gästers frågor samt stämma av att allt ser bra ut.

Dina arbetsuppgifter kommer variera därför ser vi gärna att du trivs i en miljö med att ta egna initiativ samt är noggrann och ordningsam. Vi ser gärna att du är en serviceinriktad person samt lyhörd gentemot medarbetare och gäster. Det är viktigt att du trivs i en miljö med många möten och högt tempo. Tjänsten ställer även krav på flexibilitet då du kommer utföra många arbetsuppgifter samtidigt.

Det är även meriterande om du har:
Tidigare erfarenheter inom serviceyrket
Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska
B-körkort


Minimiålder för tjänsten: 18 år

Anställningsperiod: 18 juni – 14 augusti

Arbetsplats: Leksand Sommarland