Sommarjobb

ICA Kvantum Signalen, LINKÖPING

SOMMARJOBB!
Vi söker semestervikarier till flera av våra avdelningar till sommaren och dina arbetsuppgifter kan därför variera beroende på vilken avdelning du arbetar på. Exempel på arbetsuppgifter är plock av varor, kassaarbete ,försäljning över vår manuella kött,-delikatess och fiskdisk. Givetvis ingår det i din roll att på ett professionellt sätt hjälpa våra kunder.

Om dig
Vi söker dig som är utåtriktad, prestigelös och älskar kundmötet! Att ge bra service är viktigt för dig och du ger energi till både kunder och kollegor. Vi söker dig som har ett flexibelt förhållningssätt och tycker om att arbeta noggrant och ansvarsfullt. Du tar snabbt till dig nya arbetsuppgifter och har förmågan att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du som person känner stolthet över ditt arbete och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.

Meriterande
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i butik, gärna inom dagligvaruhandeln såsom ICA eller annan matvarukedja.

Vi har arbetsschema mellan 5-23.15 på vardagar och mellan 6-23.15 på helger.
För att söka behöver du vara över 18 år.
Tveka inte att skicka in din ansökan till oss.

Stort lycka till.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag?(t.ex jobb,fritid och studier)