Visstidsanställning - Online

ICA Maxi Vetlanda, Vetlanda

Nu söker vi nya medarbetare till vår online-avdelning, där blir du kollega med ett gäng på ca 10 personer!

Via vår onlinehandel erbjuder vi våra kunder tjänsten att få sina varor omsorgsfullt plockade och utlämnade av vår personal. Detta innebär en kravställan hos dig som sökande denna tjänst, att du är noggrann och alltid sätter kunden och dennes nöjdhet i största fokus. Självklart vill vi erbjuda våra kunder förstklassig service och fräscha varor!

Vi söker dig som gillar ett högt tempo, är positiv, lyhörd och noggrann.Du fungerar lika bra individuellt såväl som i grupp. Du älskar kundbemötandet och ser alltid till att lyfta blicken för kunden såväl i butiken som i vår drive-thru!

Tjänsten är en visstidsanställning på 20 timmar i veckan tom 30/3-22 med möjlighet att jobba extra. Arbetstiden är främst dagtid måndag till lördag. Vi ser att du som person är flexibel och kan tänka dig arbeta mer när behov finns.


Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (tex jobb, fritid, studier)