Sommarjobb 2022

ICA Supermarket Tibro , Tibro

OM OSS

Ica Supermarket ligger i gallerian i centrala Tibro, vi gjorde en total förnyelse av butiken våren 2020 och är en modern butik med självscanning, snabbkassor och onlinebutik.Vi satsar mycket på färskvaror och har även ett butikskök där vi producerar catering på beställning .

Vi söker nu sommarjobbare för 2022 så vänta inte med att skicka in din ansökan då vi rekryterar löpande och brukar ha många sökande på våra tjänster.

DINA ARBETSUPPGIFTER SOM SOMMARJOBBARE

I dina arbetsuppgifter ingår det att jobba i kassan,varuplock på alla avdelningar i butiken,plock i vår Onlinebutik,arbete i vår delikatessdisk /färskvaruavd.

Om en kund har en fråga om sortimentet eller var man kan hitta en vara så ska du såklart hjälpa kunden att hitta vad de letar efter.

DU SOM SOMMARJOBBARE

För att trivas hos oss bör du vara glad och serviceinriktad person som inte är rädd att ta egna initiativ, har snabba fötter och gillar att lära dig nya saker.Du får gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man bör tänkas hjälpa till.För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år .

Meriterande om du har:

-Erfarenhet från arbete i delikatessdisk /färskvaror
-Kassavana
-Arbetat i butik


Perioden som du ska kunna jobba är v.25-v.33 och du ska kunna arbeta hela perioden.Arbetet kan förekomma under vardagar, kvällar samt helger och kan variera mellan kl. 06,00-22.15.

OM REKRYTERING

I din ansökan kommer du att få besvara 3 videofrågor, samt bifoga ditt cv och 2 st referenser.Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

Välkommen med din ansökan!

/Ica supermarket Tibro

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad du gör idag (t ex jobb, fritid, studier mm)