Kassaledare

ICA Kvantum Nybro, Nybro

Vill du jobba i Nybros största mataffär? Varmt välkommen till ICA Kvantum Nybro!
Här får du jobba i ett stort och glatt Team på drygt 100 medarbetare. Arbetsuppgifterna i butiken varierar beroende på vilken avdelning du jobbar på men vi har alla ett gemensamt intresse - att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen, Varje dag!

Om tjänsten:
Som kassaledare ansvarar du för den dagliga driften i kassalinjen. Du är en förebild i din roll och bidrar till att ge ett kundmöte som har hög servicekänsla, inspiration och (mer)försäljning. Du rapporterar direkt till Kassachef och ersätter denne vid frånvaro.

Arbetsuppgifter; kassaarbete, kassaräkning, schema mm.

Som person:
Du älskar mötet med kunden och kan leda samt organisera arbetet på ett effektivt och tydligt sätt. Som kassaledare är det viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan ta snabba beslut när tempot är högt. Du är van med att snabbt kunna flytta fokus mellan olika arbetsuppgifter och uppskattar utmaningen att aldrig riktigt veta hur dagen kommer att bli.

Kvalifikationer:
- Erfarenhet av kassaarbete.
- Ledarerfarenhet är meriterande

Varierade arbetstider: dag/kväll/helg
Omfattning: ca 30tim/v (79%)
Tillträde: enligt överenskommelse.

Vi tror därför att du som söker dig till oss brinner för service och älskar mötet med kunden. Du är flexibel i ditt arbete och gillar att jobba i ett högt tempo med härliga kollegor. Gillar du mat är det ett stort plus! Då vi vill inspirera våra kunder till härliga matupplevelser och en godare morgondag. Låter detta lockande? Följ i så fall våra instruktioner nedan:

- Spela in en videoansökan.
- Svara på våra JA/NEJ-frågor
- Bifoga ditt CV
- Bifoga ditt Personliga brev

Vi går igenom alla ansökningar och kallar till vidare intervjuer löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Tekniska problem med ansökan? Mejla support@yobber.se

Stort lycka till!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Hej! Vem är du? Berätta lite kort om dig själv- vi är nyfikna! (ålder, var du bor, fritidsintresse osv.)