Vikariat - kök och delikatess

ICA Maxi Vetlanda, Vetlanda

Bli en del av vår arbetsplats och gemenskap!

Nu söker vi en ny medarbetare till vår delikatess och kallskänk, där blir du kollega med ett gäng på ca 10 personer! I kallskänken gör vi mackor till vårt café, portionsrätter till butiken och catering på beställning. I delikatessen servar vi kunden med kallskuret och grillat!

Vi söker dig som är minst 18 år fyllda, gillar ett högt tempo, är positiv, lyhörd och noggrann! Du har såklart matglädje i dig och fungerar bra att jobba både i grupp och individuellt. Framförallt sätter du kunden i fokus, alltid!

Tidigare erfarenhet av arbete i kök är meriterande!

Tjänsten är ett vikariat tom 11 september 2022 och omfattar ca 30 timmar i veckan med möjlighet att jobba mer. Varierande arbetstider dag/kväll samt varannan lördag! Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (tex jobb, fritid, studier)