Kockar / Pizza Badkrukan Beachclub Båstad

Båstad Hamnrestauranger AB, Båstad

Upptäck det fantastiska säsongslivet och skapa minnen för livet! Vi är nu ute efter att stärka upp vårt team på Badkrukan inför sommaren och är på jakt efter några vassa kockar som är sugna på en sommar i fantastiska Båstad med start till midsommar.

Båstad Hamnrestauranger AB består av Fiskekajen, Badkrukan Beachclub, Bahia och Bahia Lounge.

Vi letar efter dig med stort hjärta och passion för råvaror och matlagning och som gillar att det är full fart. För att du ska trivas hos oss så behöver du vara självgående, ansvarstagande och prestigelös. Du uppskattar när det är varmt och mycket att göra. Du är social och älskar gästkontakt då du träffar våra härliga gäster i luckan på jobbet. Badkrukan är en strandrestaurang i Båstad som hanterar massor av gäster på en dag vi kan servera över 1000 gäster en solig dag med mat och dryck, men det är också ett fantastiskt koncept och en arbetsplats som lär dig en massa varje dag.

Som säsongsanställd hos oss blir du en del av ett team med en unik sammanhållning, det är därför många i personalen återkommer säsong efter säsong. Vi är anslutna till Visita, erbjuder friskvård och vi har grymt god personalmat.

Vi söker drivna, engagerade och positiva personer, gärna med boende i eller i närheten av Båstad och erfarenhet av att jobba i kök.

Är du en av stjärnorna vi söker inför sommaren 2022? Sök nu direkt!

www.bastadhamnrestauranger.nu

Kolla även in våra instagram @badkrukanbeachclub @fiskekajen @bahia_bastad

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Vem är du och varför vill du jobba i köket på Badkrukan?