Medarbetare Frukt & Grönt (36tim/v)

ICA Supermarket Hägerstensåsen, Hägersten

Om tjänsten:
Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt Frukt & Grönt-team! Som medarbetare på frukt & grönt är det viktigt att du har ett öga för kvalité. Ditt arbete innefattar att fylla på och underhålla avdelningen under dagtid tillsammans med din säljledare för avdelningen. Om du gillar att röra på dig och träffa kunder är detta en perfekt tjänst för dig! Som person bör du vara en lagspelare med god social kompetens och som gillar att jobba mot ett gemensamt mål!

Tjänsten ligger på i snitt 36 timmar i veckan. Du jobbar antingen 06-15 eller 09-18 under de vardagar som du arbetar samt 06-15 varannan helg!

Kvalifikationer:
- Erfarenhet av att arbeta med färskvaror
- Tidigare erfarenhet av arbete i butik (minst ett år)


Om butiken:
ICA Supermarket Hägerstensåsen ligger benäget i hjärtat av Hägerstensåsen. Butiken är ca 600 kvm stor och vi omsätter i dagsläget ca 108mkr netto. Vi är en modern butik med butiksunikt utseende och har en tydlig färskvaruprofil med härliga premiumvaror för helgen och ett schysst sortiment till vardagen! I dagsläget är vi 36 medarbetare som jobbar här och personalstyrkan har växt stadigt med åren. Butiken är i ständig utveckling och förnyelser och förbättringar är något vi jobbar med frekvent.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om vem du är!