Medarbetare till online/varuplock

ICA Maxi Flygstaden, Halmstad

Är du vår nästa stjärna? Vi tror att du gillar att jobba i ett högt tempo, är flexibel och ÄLSKAR service och kundkontakt. Du har ett leende på läpparna och ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor! Tidigare erfarenhet från ICA-butik eller liknande är meriterande, men absolut inget krav.

Krav för dig som söker:
- Minst 18 år gammal
- Avslutad gymnasieutbildning
- Våra tjänster ligger på ca 25 timmar/vecka, men det finns mycket goda möjligheter att jobba mer än så. Vill du bara jobba extra kan det även finnas mindre extratjänster.

Online:
På online underlättar vi våra kunders vardag genom att plocka ihop deras mathandligar. Liksom i resten av butiken krävs det är du arbetar i ett högt tempo och gillar att ha många bollar i luften. Du behöver dessutom vara morgonpigg. På online startar vi vår arbetsdag redan kl 05:15 (detta kan såklart variera). De tjänster vi har lediga på online ligger på ca 25 timmar/vecka. Det finns även möjlighget till extrajobb i en form av en plockpool (här måste du ändå kunna plocka minst två pass/vecka).

Varuplock på golvet:
De främsta arbetsuppgifterna på "Golvet" är att plocka upp varor i butiken på morgonen. Arbetspassen ligger ofta mellan kl 06-09. Det kan vara allt från plock på färskvarorna eller kolonial (torrvaror). Även här behöver du vara morgonpigg och inte vara rädd för att jobba i ett högt tempo och kunna ta i. Tjänsterna ligger på ca 6-10 timmar/vecka. Perfekt för dig som är student! Vi söker även dig som bara kan ligga i vår plockpool och plocka tider eftersom att det dyker upp (minst 2 pass i veckan).

Trots att det är vikariat just nu, så finns det goda möjligheter att det blir större tillsvidare tjänster lediga längre fram, så var inte rädd för att börja din anställning hos oss genom ett extrajobb. Vi rekryterar löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart du bara kan.
Vi ser fram emot din ansökan, stort lycka till!