Sommarjobb butiksmedarbetare

ICA Nära Älvsjö, Älvsjö

Brinner du för service och arbete i butik?
Tjänsten som butiksmedarbetare avser främst arbete i kassan, posten och allmänna butiksgöromål. Det kan dock bli aktuellt med arbete på butikens övriga avdelningar beroende på var behovet finns.

För att vara aktuell för tjänsten ska du som person vara serviceminded och trevlig gentemot kunder som kollegor. Du tar dig an nya uppgifter och utmaningar med stort engagemang och är självgående i ditt arbete. Du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i ständig utveckling. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är prestigelös och har förmågan att arbeta och verka i team.

Du ska även vara tillgänglig för arbete V25-V32, men vi ser det som meriterande om du är tillgänglig för arbete 15h/veckan redan under våren samt att din förhoppning är att fortsätta arbeta hos oss efter sommarperioden.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Erfarenhet av kassaarbete och posthantering är meriterande för tjänsten men inget krav.

Arbetet är vanligtvis förlagt både dagtid, kvällar och helger. Men arbetstiderna kan komma att justeras efter överenskommelse.

Anställningsform: Sommarvikariat. Kan leda till vidare anställning.

Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.Om oss:
Vi på ICA Älvsjö vill verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder någonting utöver den vanliga shoppingupplevelsen. Vårt sortiment balanseras mellan vardagens storsäljare och unika delikatesser från de exklusiva leverantörerna. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och funderingar, och den personliga kontakten mellan oss och våra kunder skapar en hemlik atmosfär. Vi har vunnit pris för bästa försäljningsutveckling år 2014 och 2015 samt pris för bästa kundnöjdhet 2015, men vi strävar hela tiden efter att fortsätta utvecklas.
Så, vill du bli en del av vårt vinnande team?

Med vänlig hälsning,
Christer och Martina Dahl med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om dig själv