Sommarjobb 2021 Kassalinjen

ICA Kvantum Nybro, Nybro

Vill du sommarjobba i Nybros största mataffär? Varmt välkommen till ICA Kvantum Nybro!
Här får du jobba i ett stort och glatt Team på drygt 100 medarbetare. Arbetsuppgifterna i butiken varierar beroende på vilken avdelning du söker dig till, men vi har alla ett gemensamt intresse - att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen, Varje dag!

Kassalinjen:
Det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning, gillar att ge riktigt bra service, har hög arbetsmoral, tar eget ansvar och är bekväm med att jobba i ett bra arbetstempo tillsammans med ett härligt gäng. Gillar du mat är det ett stort plus! Då vi vill inspirera våra kunder till härliga matupplevelser och en godare morgondag. Låter detta lockande? Följ i så fall våra instruktioner nedan:

- Spela in en videoansökan.
- Svara på våra JA/NEJ-frågor
- Bifoga ditt CV
- Bifoga ditt Personliga brev: OBS! I det personliga brevet vill vi att ni tydligt skriver när ni kan börja sommarjobba och hur mycket ni kan jobba till sommaren. Hela perioden v.24-33? Är det något datum/vecka du inte kan jobba?
Arbetet i kassalinjen kräver att du har fyllt 18 år.

Vi går igenom alla ansökningar och kallar till vidare intervjuer löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Tekniska problem med ansökan? Mejla support@yobber.se

Stort lycka till!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Hej! Vem är du? Berätta lite kort om dig själv- vi är nyfikna! (ålder, var du bor, fritidsintresse osv.)