Medarbetare till Delikat Delikatess!

ICA Maxi Flygstaden, Halmstad

Är du vår nästa stjärna i vår manuella delikatess Delikat? Vi tror att du gillar att jobba i ett högt tempo, är flexibel, har ett stort intresse för mat och ÄLSKAR service och kundkontakt. Du har ett leende på läpparna och ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor!

Arbetsuppgifter:
I vår delikatess Delikat servar vi kunderna med allt från färsk fisk, skaldjur, olika sorters skinkor, sallader och färdigmat. Här råder det sann matglädje och du ger gärna tips och inspiration till våra kunder. I vårt kök bereder vi catering, smörgåsar, luncher och sallader. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av livsmedelshantering inom kallskänk/restaurang-branschen, men det är absolut inget krav.

Om tjänsterna:
Det finns lediga vikariat på ca 25 timmar/vecka och även extratjänster som passar studenten. Arbetstiderna skiljer sig åt där du både jobbar tidiga morgnar, kvällar och varannan helg. Vikariatet sträcker sig till sommaren 2022, men gör du ett bra jobb och vi trivs med varandra finns mycket stora möjligheter till fortsatt tjänst och så smånigom en fast anställning.

Tycker du delikatessen låter spännande och tror att just du skulle passa bra i vårt Team?
Tveka då inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan, stort lycka till!