Säljledare Bröd

ICA Kvantum Lidingö, Lidingö

Vår vision ”Grönast på ön”! Ett ständigt pågående arbete hos oss för att sälja varor hållbart med fokus på Hälsa, Miljö & Ekologi. Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!

Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss.
Vi söker dig som älskar mat och service och kan skapa glädje och energi i din arbetsdag!
Som säljledare bröd är du ansvarig för den dagliga driften, avdelningens budget och uppföljning och planering, kampanjer samt kontakt med leverantörer.
Du har intresse av och kunskap om sortimentet har god datorvana. Är resultatorienterad och ha förmåga att prioritera. Du har kunskap i grundläggande butiksekonomi, gärna tidigare vana från Store Office och A & B. Du bör tycka om att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att organisera och arbeta strukturerat även i stressiga situationer. Har du tidigare erfarenhet som säljledare eller liknande roll och vill utvecklas vidare?
Du behärskar god svenska i tal och skrift. Stämmer detta in på dig är du välkommen att söka. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 38 tim

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta kort om dig själv och varför du passar hos oss på ICA Kvantum Lidingö?