Assisterande Vattentekniker

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som Assisterande Vattentekniker hos oss på Leksand Sommarland. Vi har två stora pumpanläggningar på Leksand Sommarland och tjänsten som vattentekniker innebär ett ansvar över att hålla anläggningens poolvatten så rent som möjligt.

Du är en engagerad och ansvarsfull person somt brinner för dina arbetsuppgifter samt trivs i en miljö med att ta egna initiativ. Arbetet passar dig som är noggrann och ordningsam. Det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för såväl våra gäster som medarbetare.

Vi ser gärna att du har arbetat med poolvatten tidigare. Du är kunnig inom processteknik alternativt enbart teknik och du är lättlärd inom detta område samt har ett intresse för att utvecklas. Det är även meriterande om du har goda språkkunskaper i engelska, danska och norska.

Du arbetar tillsammans med vår poolansvarige där ni delar på ansvaret. Du kommer jobba fyra dagar och ledig fyra dagar hela sommaren, därför är det viktigt att du kan arbeta hela sommaren i ett 4/4 schema.

Minimiålder för tjänsten: 25 år

Har B-körkort

Arbetstid: Ca. 35 h/veckan

Antal lediga befattningar: 1-2 st

Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 18/6 – 14/8

Arbetsschema: Kl. 07.00 - 19.00, arbetar fyra dagar och ledig fyra dagar

Arbetsplats: Leksand Sommarland